Informacje o wizie

Bloomsbury International jest Home Office Wysoko Zaufanym Sponsorem.
Numer Licencji Sponsora : 6VWX9HTW8

Kliknij tu , by dowiedzieć się czy potrzebujesz wizy.

      Sa trzy rożne typy wizy studenckiej :
  • Wiza studencka gościnna (SVV)
  • Wiza studencka gościnna przedłużona(ESVV)
  • Tier 4 (General) and Tier 4 (Child) (GSV)

Czy potrzebuje wizy do studiowania w UK ?

Krajowe wizy  ( Czy jestem obywatelem Wizy ?)

Jeśli jesteś obywatelem Wizy , musisz ubiegać się o wizę ze swojego państwa zamieszkania.

  Wiza
studencka
gościnna
(SVV)
Wiza studencka
gościnna
przedłużona
(ESVV)
Wiza
studencka
ogólna
poziomu4 (GSV)
Wiza
gościnna
dla dzieci
Wiek 18+ 18+ 16+ Under 18
Długość kursu Do
6 miesięcy
Do
11 miesięcy
Żaden Up to
6 miesięcy
Minimalny poziom Żaden Żaden CEFR B1
(Intermediate)
Żaden
Minimum godz. w tygodniu Żaden* Żaden* 15 godzin Żaden*
Czy mogę pracować w UK? Nie Nie Nie Nie
Czy potrzebuje
Potwierdzenia Zaakceptowania(CAS)
lub list wizy ?
List wizy List wizy CAS List wizy

* skontaktuj się z nami po niepełno etatowe kursy
** Bloomsbury International może pomoc Ci w ubieganiu się o przedłużenie wizy za darmo

Bez wizowe kraje   ( Czy jestem bez wizowy obywatelem?)

Jeśli jesteś bez wizowym obywatelem, możesz ubiegać się o wizę ze swojego kraju zamieszkania LUB dostać wie kiedy przybędziesz do UK.

  Wiza dana
po wkroczeniu
do UK
Wiza studencka
gościnna
przedłużona
(ESVV)
Wiza studencka
ogólna poziomu
4(GSV)
Wiek Żaden 18+ 16+
Długość kursu Do 6 miesięcy Do 11 miesięcy Żaden
Minimalny poziom Żaden Żaden CEFR B1
(Intermediate)
Minimum godz. tygodniowo Żaden* Żaden* 15 godzin
Czy potrzebuje Potwierdzenia
Zaakceptowania(CAS) lub list wizy ?
Nie Nie Tak**
Czy potrzebuje Potwierdzenia
Zaakceptowania(CAS)
lub list wizy ?
Visa letter Visa letter CAS

*skontaktuj się z nami po niepełno etatowe kursy
**Bloomsbury International może pomoc Ci w ubieganiu się o przedłużenie wizy za darmo

Jeśli jesteś już w Londynie (na przykład przyjechałeś na wakacje lub przebywasz z wizytą u znajomych) i chciałbyś zaliczyć krótki kurs studiów, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.

Jak mogę dostać CAS lub list wizy ?

By otrzymać CAS/list wizy do ubiegania się o wizę , potrzebujemy od Ciebie:

1. Formę aplikacyjna
2. Kopie paszportu
3. Pełna opłatę za kurs ( i za zamieszkanie, jeśli wymagane)

Do Wizy 4 poziomu będziemy także potrzebować:
4. Potwierdzenie Twojego poziomu językowego ( zobacz tabele powyżej)

Do wszystkich aplikacji , będziesz potrzebował potwierdzenia , ze masz wystarczająca ilości pieniędzy , by utrzymać siebie ( koszt kursu i zamieszkania) na cały Twój pobyt w UK. Proszę kliknij tutaj po więcej informacji.

Kiedy przybędziesz do UK , musisz pokazać swoja wizę lub list wizy do kontroli emigracyjnej naa lotnisku.

Twoje odpowiedzialności kiedy będziesz w UK

W pierwszym dniu musisz przynieść swój oryginalny, aktualny i ważny dowód tożsamości lub paszport. Jeśli jesteś studentem spoza UE, potrzebujemy również zobaczyć Twoja wizę.

Musisz powiedzieć nam swój adres w UK i detale kontaktu , włączając email i numer telefonu i uaktualniać nas, jeżeli kiedy one się zmienia.

Musisz być obecny na lekcjach regularnie podczas Twojego kursu . Jeśli opuścisz 5 kolejnych dni lub Twoja obecność spadnie poniżej 80% musimy poinformować Home Office.

Proszę użyj tych informacji tylko jako wskazówki. Najświeższe informacje mogą być znalezione na stronie the Home Office website.

Pinterest
Summer Promotion 2019
Prices
Wakacyjna szkola
Brochure Download
Photo Gallery
Accommodation