Vize Bilgileri

Bloomsbury International is a Home Office Highly Trusted Sponsor.
Sponsor lisans numaramız : 6VWX9HTW8

Vize ihtiyacınız olur olmadığını öğrenmek için buraya tıklayın.

3 farklı tip öğrenci vizesi bulunmaktadır.

  • Ziyaretçi Öğrenci Vizesi (SVV)
  • Uzatılmış Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (ESVV)
  • Tier 4 (General) and Tier 4 (Child)(GSV)

Birleşik Krallık’ta eğitim görmek için vizeye ihtiyacım var mı?

Vize Talep Edilen Ülkelerin Vatandaşları

(Vize almam gerekiyor mu?)

Eğer vize almanız gerekiyorsa, ülkenizden vize başvurusu yapmanız gerekmektedir.

  Ziyaretçi öğrenci Vizesi (SVV) Uzatılmış Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (ESVV) Tier4 Genel Öğrenci Vizesi
(GSV)
Çocuk Ziyaretçi Vizesi
Yaş 18+ 18+ 16+ 18 yaşına kadar
Kurs Süresi 6 aya kadar 11 aya kadar farketmez 6 aya kadar
Gereken asgari İngilizce seviyesi gerekmiyor gerekmiyor CEFT B1 (Orta /
Intermediate)
gerekmiyor
Haftalık minimum ders saati Farketmez* Farketmez* 15 saat Farketmez*
Birleşik Krallık’ta çalışabilir miyim? Hayır Hayır Hayır Hayır
Okul Kabul mektubuna (CAS)
ya da vize mektubuna ihtiyacım var mı?
Vize Mektubu Vize Mektubu Okul Kabul
Mektubu
Vize Mektubu

* Yarı zamanlı kurslarımız için bize ulaşın
** Bloomsbury International vizenizi uzatabilmeniz için size ücretsiz olarak yardım edecektir.

Vize talep edilmeyen   (ülkelerin vatandaşları)

Eğer vize talep edilmeyen bir ülkenin vatandaşıysanız kendi ülkenizde vize başvurusu yapabilir yada vizenizi Birleşik Krallık’a geldikten sonra alabilirsiniz.

  Birleşik Krallık’a gelişte verilen vize Uzatılmış Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (ESVV) Uzatılmış Öğrenci Ziyaretçi Vizesi (ESVV)
Yaş Farketmez 18+ 16+
Kurs süresi 6 aya kadar 11 aya kadar Farketmez
Gereken asgari İngilizce seviyesi gerekmiyor gerekmiyor CEFT B1 (Orta/Intermediate)
Haftalık minimum ders saati Farketmez* Farketmez* 15 saat
Birleşik Krallık’ta çalışabilir miyim Hayır Hayır Hayır
Okul Kabul mektubuna (CAS) ya da vize mektubuna ihtiyacım var mı? Vize mektubu Vize mektubu CAS

*Yarı zamanlı kurslarımız için bize ulaşın
**Bloomsbury International vizenizi uzatabilmeniz için size ücretsiz olarak yardım edecektir.

Şu anda Londra'da bulunuyorsanız (örneğin, tatil veya arkadaşları ziyaret amaçlı olarak) ve kısa bir kursa katılmak istiyorsanız, daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin.

Okul Kabul Mektubu ya da vize mektubu almak için ne yapmalıyım?

Okul Kabul Mektubu/vize mektubu almak için yapmanız gerekenler

1. Bize bir başvuru formu göndermek
2. Bize pasaportunuzun bir fotokopisini göndermek.
3. Kurs ücretinin ve faydalıyorsanız konaklama ücretini tamamını ödemiş olmak.

Tier 4 Genel Öğrenci Vizesi için :
4. İngilizce dil bilginizi belgelemek.

Tüm vize başvurularında, Birleşik Krallık’taki kalış süreniz boyunca kendinizi geçindirebilecek yeterli birikiminiz olduğunu kanıtlamanız gerekmektedir.
Daha fazla bilgi için tıklayın.

BirleşiK Krallık’a vardığınızda vizenizi ya da vize mektubunuzu havaalanındaki göçmen kontrolü noktasına ibraz etmeniz gerekmektedir.

Birleşik Krallık’taki Sorumluluklarınız:

İlk gün orijinal, güncel ve geçerli bir kimlik belgesi veya pasaport getirmelisiniz. AB dışından gelen bir öğrenci iseniz ayrıca vizenizi de görmemiz gerekecektir.

Bize Birleşik Krallık’taki adresiniz , iletişim bilgilerinizi, e-posta adresinizi ve telefon numaranızı vermeil ve eğer bir değişiklik olursa bunu bize bildirmelisiniz.

Kursunuz boyunca derslerinize düzenli olarak devam etmelisiniz. Eğer 5 gün üstüste devamsızlık yaparsanız ya da devamlılığınız 80%’in altına düşerse bunu UKBA ‘ya(Birleşik Krallık Sınır Dairesi) bildirmek durumundayız.

Bu bilgiler sadece yol gösterici niteliktedir, en güncel ve doğru bilgileri Home Office’nın kendi web sayfasında bulabilirsiniz.
The Home Office website - https://www.gov.uk/browse/visas-immigration
.

Pinterest

Brochure Download
Photo Gallery
Accommodation